Kontaktni podatki

Naslov

RBT Technologies d.o.o.

Stegne 11
1000 Ljubljana
Slovenija

telefon: 00 386 1 5138 148
e-mail: [email protected]

Registrirano sodišče: Okrožno sodišče v Ljubljani, Slovenija
Matična številka: 6025927000
VAT številka: SI27056449

Podjetje zastopa

Cvetko Pepelnik

Podpora za uporabnike

telefon: 00 386 1 5138 148

Oseba odgovorna za vsebino v skladu z 55 Abs. 2 RStV

Cvetko Pepelnik
Telefon: 00 386 41 378 196
E-mail: [email protected]

Odgovornost za vsebino

Kot ponudnik storitev smo odgovorni za vsebino na teh straneh v skladu z § 7 sekcijo 1 nemškega telemedijskega Akta (TMG). V skladu z od §§ 8 do 10 TMG, kakorkoli, kot ponudnik storitev nismo obvezani spremljati prenešenih informacij oziroma podatkov tretjih oseb oziroma ugotavljati okoliščine, ki indicirajo nelegalne aktivnosti. Obveznosti glede odstranitve oziroma blokiranja uporabe informacij v skladu s splošnimi zakoni ostajajo posledično neafektirani. Odgovornost v tem pogledu je možna šele od trenutka, ko se izve za konkretno kršitev zakona. Takoj, ko bomo izvedeli za takšne kršitve zakonodaje, bomo te vsebine takoj odstranili.

Odgovornost za povezave

Naše spletno mesto vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest tretjih oseb, na katerih vsebino nimamo vpliva. Za te vsebine ne moremo prevzeti nobene odgovornosti. Za vsebino povezanih strani je vedno odgovoren zadevni ponudnik ali upravljavec strani. Povezane strani so bile v času povezovanja preverjene glede morebitnih zakonskih kršitev. Nezakonite vsebine v času povezovanja niso bile prepoznane. Stalno spremljanje vsebine povezanih strani je nesmiselno brez konkretnih dokazov o kršitvi zakonodaje. Če izvemo za kakršne koli kršitve, bomo take povezave takoj odstranili.

Avtorske pravice

Vsebina in dela, ki so jih ustvarili upravljavci spletnega mesta na teh straneh, so predmet nemškega zakona o avtorskih pravicah. Za kopiranje, urejanje, distribucijo in kakršno koli uporabo izven meja avtorskega prava je potrebno pisno soglasje zadevnega avtorja ali ustvarjalca. Prenosi in kopije tega mesta so dovoljeni samo za zasebno in nekomercialno uporabo. V kolikor vsebin na tem spletnem mestu ni ustvaril upravljavec, se spoštujejo avtorske pravice tretjih oseb. Kot take so označene predvsem vsebine tretjih oseb. Če kljub temu izvete za kršitev avtorskih pravic, nas o tem obvestite. Takoj ko izvemo za takšne kršitve, bomo takšno vsebino takoj odstranili.
Vir: www.e-recht24.de

Windows in logotip Windows sta blagovni znamki skupine podjetij Microsoft.

Vsa imena izdelkov in podjetij na tej spletni strani so lahko blagovne znamke njihovih registriranih lastnikov.

SAP®, R/3, SAP® NetWeaver, BAPI, ABAP, SAP® xAPP in ostali SAP® produkti in storitve, omenjene v temu tekstu, kot tudi povezani logotipi, so blagovne znamke in registrirane blagovne znamke podjetja SAP® AG v Nemčiji in ostalih državah.

inray, FAS, FAS-inMOVE, inMOVE in WinLaisy so registrirane blagovne znamke podjetja inray Industriesoftware.